Klíma felmérés

Milyen klíma? Mekkora teljesítmény? Hűtő-Fűtő? Mennyit fogyaszt? Melyik a legjobb bevált márka? Nálunk is fel lehet szereltetni? 

Klíma beszerelés előtt számos olyan kérdés merül fel, amit a legtöbb esetben csak szakavatott tapasztalt klímaszerelő tud megválaszolni.

Szükséges felmérni?

Természetesen nem, mindenkire rábízzuk ezt a döntést!
Viszont igen sokan hibába esnek, amikor a megvásárolt klíma beszerelésére kerül sor.

Ne essen hibába Ön sem! A megfelelően megtervezett klíma jó döntés, viszont a meg nem tervezett klíma sokszor feleseleges pénzkidobásnak bizonyult.

felmeres

Hiba nélkül akarok klímát!

Mechanic presenting something

Szakmai segítség

Kérésre házhoz megyünk igény szerini klíma felmérésre.
A klíma fenntartása és üzemeltetése szempontjából igen fontosak a körülmények, a klíma készülék helye és kivezetésének megoldása (fúrások, teherbírások, csövek elvezetése, áramforrás, stb.)

Mennyibe kerül? A kiszállás 7.000 Ft, ami egyértelmű, hogy levonódik a végösszegből klímaszerelés esetén.

Itt tud kérni időpontot!

Akik már élvezik saját klímájukat:

Nem értettünk a klímákhoz, aztán felkerestem őket. Egyből segítettek, minden kérdésemre válaszoltak. Még a beszerelést is megoldották! Kitűnő munkát végeztek! Köszönjük Nektek!
Kovács Béláné
Békéscsaba
5/5
Kitűnő árajánlatot kaptam, meg is egyeztük! Pár napon belül jöttek. Felszerelt szakik, minőségi munkát végeztek. Köszönjük Medi Klíma!
Zsámboki András
Szolnok
5/5
Laikusként féltem a témától, de megérte felkeresni őket! Segítőkészek és gyorsak! Pár napon belül fent is volt az új klímám. Köszönöm nektek!
Virág Andrea
Jászberény
5/5